We zijn druk geweest voor de december maand!

Voor Versplaza Weijts uit Helmond heb ik mooie recepten ontwikkeld die zij aanbieden in hun Kerstdinerbox. Dat is makkelijk, je bestelt de recepten die je aanspreken en deze worden voor jou vers verpakt en voorzien van duidelijke recepten. In de winkel op te halen of bij je thuis te bezorgen. Niet meer naar verschillende vers specialisten maar alles op een adres. Heerlijk thuis koken en ’s avonds gast op je eigen kerstdiner.

Op 9 december is het weer tijd voor een huiskamerrestaurant en hierin proeven we van deze prachtige smaakvolle recepten geserveerd met bijpassende wijnen.

Maar je kunt ook komen oefenen! 13 of 20 december gaan we de recepten koken. Dan weet je ook zeker dat het gaat lukken en voor zie ik je nog van een aantal tips en tricks om er zeker van te zijn dat jij je gasten culinair verrast deze kerst.

Laat het je smaken!

Heilbotfilet met basilicum saus

Heilbotfilet met basilicum saus

mascarpone 4

Mascarponemousse met rood fruit en granola

Aardappelsoep met truffel

Aardappelsoep met truffel

IMG_4854

Runder pesto rolletjes